فروشگاه

دانلود رایگان مقاله انگلیسی بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی

مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه : متن قسمت پایین به صورت کامپیوتری ترجمه شده جهت مشاهده نمونه متن فارسی ویرایش شده و اصلی.

تا آنجا که به اندازه ذرات مربوط می شود، D 90 از منحنی ورده شده و پخش مورد بررسی قرار گرفت، که معمولا قابل قبول است اگر کمتر از 23 ل متر (بکت، 1999) در نظر گرفته. این است که در واقع این باور بودند که، بیش از این بعد ذرات می تواند یک اثر شن و ماسه ناخوشایند در دهان (بکت، 1994) تولید کند. د 90 مقادیر به دست آمده، نشان داد در جدول 2، بین 14.5 و 28.5 ل متر شامل؛ بنابراین برخی از محصولات به اثبات می شود ناکافی (آزمایش شماره 6 و 11). از سوی دیگر، 6 ل متر حداقل اندازه ذرات است اگر خواص رئولوژیکی مطلوب است در توده شکلات (کروگر، 1999) به دست آورد. در واقع، همچنین محدوده قابل قبول برای پارامترهای رئولوژیکی شکلات، که در استفاده نهایی بستگی دارد که کالا در نظر گرفته شده است وجود دارد: Casson ویسکوزیته (گرم کلسیم) از 1 تا 2 پا ها، حد جریان Casson (بازدید کنندگان کلسیم) از 5 10 پا (Pontillon، 1998). همه ارزش های گرم کلسیم به دست آمده در آزمایش های مختلف بین یک بازه زمانی ارزش بسیار محدود شده است، همانطور که در جدول 2 نشان داد. این به دلیل استفاده از لسیتین، شناخته شده است که برای کاهش اثر subfines در خواص رئولوژیکی

  • admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی