فروشگاه

دانلود رایگان مقاله انگلیسی بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه : متن قسمت پایین به صورت کامپیوتری ترجمه شده جهت مشاهده نمونه متن فارسی ویرایش شده و اصلی.

مقدار pyrazines (Reineccius و همکاران، 1972). Pyrazines شامل بیش از 40٪ از ذات پودر کاکائو و می تواند به عنوان ردیاب برای avour کاکائو FL (سرا Bonvehí، 2005) استفاده می شود. همانطور که به خوبی شناخته شده است، azines pyr- و دیگر ترکیبات معطر در طول واکنش میلارد که می گیرد در طول فرآیند برشته بین کاهش قند و اسیدهای آمینه تشکیل شده است. بنابراین، به عنوان مطالعات که قبلا ذکر شد نشان سطوح بالایی از ترکیبات معطر در تولید شکلات با انواع قارهای، باید همچنین غلظت بالایی از پیش سازهای FL avour (کاهش قند و اسیدهای آمینه) قبل از فرآیند برشته باشد. ادبیات باهم فی RMS این نظریه منطق، حداقل در مورد قند کاهش (Keeney، 1972). با توجه به اسیدهای آمینه، اطلاعات متناقضی در ادبیات پیدا شده است. سطح اسیدهای آمینه با این حال ممکن است در پروتئولیز در طول تخمیر بستگی دارد، که ممکن است به دلیل سیاسی مختلف تخمیر کاربردی (روش، مدت زمان و ORA FL میکرو) متفاوت است (روبرت کیرشهوف، بیهل، و کرون، 1989؛ اورتیز د Bertorelli و همکاران، 2009 ).

  • admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی